top of page
Ieškoti

Kūrybinis sprogimas studijoje

Atnaujinta: 2023-03-24


Vasario mėnesį studijoje užbaigėme atnaujinto formato laisvalaikio projektu – Kūrybinės dirbtuvės (KD23.02). Tai buvo iki šiol didžiausias ir daugiausiai – net 50 dalyvių surinkęs motyvacinis studijos projektas, kurio metu dalyviai atskleidė ne tik savo sportines, bet ir kūrybines galias. Projekte registruotis ir dalyvauti galėjo visi norintys pasireikšti ir nuotykių ištroškę studijos nariai. Studija dėkoja aktyviai dalyvavusiems, rodžiusiems pastangas ir atidavusiems savo jėgas!


SUPERGALIA


Kiekvienas dalyvis galėjo pristatyti savo mėgstamiausią pratimą ar užduotį studijoje. Norime kad studijos nariai nebūtų užsisklendę savyje ir gebėtų į treniruočių procesą pasižiūrėti linksmiau, nebijotų parodyti to kas jiems patiems patinka ir yra įdomu. Čia šokinėjome šokdynėmis, atlikome atsispaudimus, irklavome, rodėme įvairias technikas ir atlikome daugybę įvairių pratimų. Smagu matyti tiek daug energingų sportininkų.

Dalyvių pasirodymai


KAULIUKŲ MŪŠIS


Kauliukai buvo šio projekto „Hitas“! Dalyvaujantys turėjo sudaryti 3-5 žmonių komandas, sugalvoti komandos pavadinimą, bendrą foto. Kiekvieną treniruotę savo grupėje, kiekvienas narys metė kauliuką ir pildė komandinę ir asmeninę sąskaitą. Kuo daugiau žmonių komandoje ir kuo geresnis komandos lankomumas tuo didesnė komandinės pergalės tikimybė. Žaidime susibūrė net 10 nerealių komandų! Labai džiaugiamės tokia dalyvių gausa ir aktyvumu. Buvo tikrai įtraukiantis ir uždegantis žaidimas.

Kauliukų mūšio rezultatai

Daugiausiai surinkusios komandos: Ringo žvėrys (103t.), Panteros (99t.), Nesilpniukės & Arvis (99t.) Geriausia asmeninė statistika pasižymėjo: Eivilė iš "Nesilpniukės & Arvis" - 31 taškas. Taikliausiems metikams ir nugalėtojų komandoms atitenka nuolaidų kuponai.


SPECIALIOSIOS UŽDUOTYS


Paskutinius ir lemiamus taškus dalyviai rinko atlikę specialias pasirenkamąsias užduotis. Kiekvienas iš burtų dėžutės traukė lapelį su užduotimis - staigmenomis. Čia kūrybininkų laukė tokios pramogos kaip „Kodų medžioklė“ (surasti išslapstytus kodus), „Tapybos konkursas“ (Palavinti vaizduotę ir nupiešti save su pirštinėmis) Ringo karalius, Sportininko dieta, Trenerio duona (sportiniai pasirodymai), „Aš judesyje“ (sukurti apie save video), „Poezijos vakaras“ (sukurti ir padeklamuoti eilėraštį apie fitboksą) ir kt.. Ilgai kūrėm, varžėmės ir žaidėm..


Tapybos konkurso šedevrai

Dalyviams mėgstantiems piešti pateikėme linksmą užduotį - perpiešti savo nuotrauką su pirštinėmis. Rezultatai tikrai džiugina akį ir glosto širdį :


Trenerio etato patirtys


Viena populiariausių ir labiausiai įtraukiančių užduočių - "Trenerio etatas". Čia kiekvienas dalyvis galėjo įsijausti į trenerio rolę ir savo grupei pravesti pasirinktą treniruotės dalį. Populiariausias pasirinkimas buvo pramankšta, bet taip pat netrūko įdomių pilvo preso, jėgos pratimų kompleksų.


Kodų medžioklės

Taip pat viena labiausiai įtraukiančių užduočių buvo kodų medžioklė. Šią rungtį pasirinkusiam dalyviui reikėjo ieškoti ir sekti įvairias nuorodas Instragram'e, tinklalapyje, o vėliau, surinkus reikiamą informaciją, ieškoti išslapstytų kodų studijoje. Tik įveikę šį etapą dalyviai patekdavo į koridoriuje vykusį finalą. Finale per kuo trumpesnį laiką, sekant nuorodas reikėjo surasti išslapstytus skaičius. Laimėjo greičiausiai atlikę užduotį. Geriausi rezultatai : Julius Č - 8min., Eivilė A - 7min., Rimantas M. - 6min.

Poezijos vakaras

Pačioje projekto pabaigoje, į žaidimą, po ligos grįžusi Rima nustebino atlikusi tikriausiai vieną sudėtingiausių rungčių - "Poezijos vakaras" Ji parašė savo kūrybos eilėraštį ir sutiko jį padeklamuoti.

GERIAUSI REZULTATAI

Monika G. - 36 taškai

Valdemaras S. - 36 taškai

Dovilė Č. - 36 taškai

Toma S. - 36 taškai

Martynas G. - 36 taškai

Julius Č. - 36 taškai

Rimantas M. - 36 taškai

Agnė Ž. - 36 taškai

Laura Z. - 36 taškai

Eivilė A. - 36 taškai

Kotryna N. - 36 taškai

Rima M. - 36 taškai

Jurgita U. - 30 taškų

Evelina A. - 30 taškų

Jurgė B. - 30 taškų


GIMTADIENIO DOVANA


Labai džiaugiamės, kad pagaliau pavyko įgyvendinti šį, patį linksmiausią, motyvacinį projektą studijoje - tai puiki dovana mums, artėjančio šeštojo studijos gimtadienio proga. Dar kartą dėkojame visiems aktyviai dalyvavusiems studijos nariams. Visiems nugalėtojams siunčiame nuolaidų kuponus!



86 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page