top of page
Ieškoti

Paskelbti nauji rinktinės sąrašai.

Studijoje finišavo pirmasis šiais metais rinktinės sportininkų patikrinimas. Projekto metu kiekvienas dalyvis dalyvavo fizinės formos ir technikos užduotyse, bandė atitikti normatyvus, rinko taškus. Geriausiai pasirodžiusieji apdovanojami skatinamosiomis premijomis ir motyvacinėmis pirštinaitėmis.




Tradicinio sportinio patikrinimo metu, kiekvienas dalyvis galėjo surinkti 10 taškų. 5 taškai duodami iš kikbokso (pilna ekipiruotė, gera bazinė technika, kovinė praktika, savarankiškumas, dalyvavimas ringe) ir 5 iš fizinio parengtumo (step 100+, 25 burpiai per min., plank 3 min., ištvermės ir supergalios užduotys).


Geriausi rezultatai (senbūviai) : Martynas G. – 10, Rimantas M – 10, Juozas Ž - 9, Igoris S. - 9, Olga S. - 9. Visi surinkę 8 ir daugiau balų yra apdovanojami skatinamosiomis premijomis ir motyvacinėmis pirštinaitėmis. ( Daugiau : https://www.fitboksas.lt/motyvaciniai-projektai)


NAUJA RINKTINĖS SUDĖTIS :


Deja tačiau dalis sportininkų atkrito iš treniruočių lankymo ir nesugebėjo susitvarkyti su normatyvais. Iš rinktinės atkrito - Julius Č., Simas P., Laurynas P., Aurimas Č., Dovilė Č., Tomas V., Artūras G.

NAUJOS SPORTINĖS FORMOS :

Tatjana R.

Juozas B.

Oskaras R.

Šarūnas Č.

Vilius S.


80 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page