top of page
Ieškoti

Fitbokso varžytuvės XVI

Balandžio 11-ąją dieną, mūsų studijoje vyko tradicija tapusi šventė - fitbokso varžytuvės. Studija tiesiog sprogo nuo geros nuotaikos ir dalyvių kovingumo. Rungėmės sportinio ruožo, funkcinių žaidynių, pramoginio turnyro rungtyse. Galime pasidžiaugti, nes šios varžytuvės nustebino net ir visko mačiusius dalyvius. Sportinės rungties dalyviai visiškai pagerino rungčių atlikimo laikus ir dar aukščiau iškėle kartelę.Taip pat pirmąjį kartą organizavome dovanų lietaus žaidimą. Varžytuvėse visi laimėtojai turėjo progą atskleisti savo požiūrį į gyvenseną ir rinktis sveiką arba skanų prizą.



SPORTINIS RUOŽAS


Sportinis ruožas yra pati svarbiausia ir daugiausiai dėmesio sulaukusi vakaro dalis. Sportinio ruožo rungties esmė – taisyklingai ir kuo greičiau atlikti greitumo, jėgos ir ištvermės reikalaujančių fizinių pratimų ir smūgių bei spyrių į bokso maišus kompleksą. Tokia rungtis, kuomet reikia palaikyti aukštą intensyvumą ir spėti į laiko normatyvą, sportininkams kainavo daug energijos. Vis dėl to įveikus ruožą, atletų akyse buvo matomas ne tik nuovargis, bet ir šypsena, palengvėjimas. "Kaip ir kiekvienos varžytuvės šios be išimties pirmiausia buvo didelė šventė, surinkusi studijos entuziastus ne tik smagiai praleisti vakarą, bet ir pasivaržyti tarpusavyje. Trečią kartą dalyvaudama sportinio ruožo rungtyje iš naujo patyriau, kiek daug jėgų, ištvermės ir tinkamo fizinio pasiruošimo šis ruožas pareikalauja, tačiau nuoširdus studijos narių ir trenerių palaikymas, didžiulis noras pagerinti savo asmeninį rezultatą visa tai atperka su kaupu užplūstančiomis teigiamomis emocijomis ir nuoširdžiais sveikinimais bei palinkėjimais siekti naujo studijos rekordo." - savo mintimis dalinosi ruožo nugalėtoja Guoda.



PRAMOGINIS TURNYRAS & FUNKCINĖS ŽAIDYNĖS


Pramoginio turnyro metu, dalyvių laukė energingos ir linksmos šuoliukų ir pirštinių mėtymo dvikovos. Burtų tvarka buvo išdalintos 32 turnyrinės vietos, vėliau atkritus pirmiesiems turnyro dalyviams, buvo kaunamasi aštunfinaliuose, ketvirfinaliuose, pusfinaliuose. Likus 2 dalyviams, finale kovojama dėl pirmosios vietos. Šios rungtys reikalavo ne tik dalyvių vikrumo šuoliuojant, bet ir sėkmės traukiant burtus ir taiklumo metant pirštines. Vėliau dalyvių laukė desertas – Funkcinės žaidynės. Kėdės rungtis pareikalavo ne tik tvirtų kojų, bet ir užsispyrimo, tvirtos laikysenos. "Kaip ir treniruotėse taip ir renginyje puiki atmosfera. "Labai džiugu dalyvauti ir matyti kaip visa Fitbokso komanda stengiasi, kad toks renginys išvis įvyktų ir tas praleistas laikas būtų tiek pradedančiam tiek jau ilgiau lankačiam vienodai smagus. Buvo smagu ir iki susitikimo treniruotėse" - pasakojo varžytuvių dalyvis Edgaras.



GERIAUSI REZULTATAI

SPORTINIS RUOŽAS:

1.Guoda Jakutavičiūtė - 2:42min.

2.Patryk'as Černiavski - 2:45min.

3.Simas Pašvenskas - 2:54 min.


PRAMOGINIS TURNYRAS:

1.Mantas Mažutis

2.Edvinas Petkus

3.Marius Polianskis ir Justas Petraitis


FUNKCINĖS ŽAIDYNĖS:

1.Urtė Armonaitė

2.Agnė Masilionytė

3.Julija Levčenkaitė


.






130 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page