top of page
Ieškoti

Ieškojo lokacijos - atrado motyvaciją

Studijos lankytojas Kęstutis šį kartą apie fitboksą pasakoja kiek ypatingai, per motyvacinę prizmę. Kartais net iš pačių mažiausių smulkmenų susidaro dideli dalykai, kurie mums padeda siekti tikslų.

Patogi lokacija, gali būti viena iš priežasčių išsirinkti sau tinkančias treniruotes

Sportas mano gyvenime prasidėjo nusprendus išbandyti sveiką gyvenseną. Prieš kelerius metus susipirkau inventorių, susiradau programą ir pradėjau sportuoti namuose. Vėliau atradau dviračius ir ieškodavau įdomių maršrutų Lietuvoje. Praeitais metais ieškojau bokso treniruočių netoli namų ir iškart užkabino fitboksas.lt studijos kuriami video. Taip ir atsirado mėgstamas hobis, kuris leidžia atsipalaiduoti po dienos darbų bei palaikyti sportinę formą.

Sportas, į gyvenimą įdiegantis discipliną

Treniruotės į gyvenimą atvedė discipliną. Intensyviau sportuojant jaučiasi net menkiausios savaitgalio „nuodėmės“ :) Šias treniruotes taip pat rekomenduočiau ir dėl dėmesingų, savo darbą mylinčių trenerių, puikios atmosferos studijoje bei draugiškų klubo narių.

Motyvacijos paslaptis

Domino efektas – jei praleidai vieną treniruotę, labai didelė tikimybė, kad praleisi ir kitą, todėl labiausiai motyvuoja kai jauti, kad bent per žingsnį esi toliau nei praeitą savaitę.

Apibūdink trimis žodžiais, kas sudaro sveiką gyvenseną?

Disciplina, judėjimas, mityba.



180 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page