top of page
Ieškoti

Meilė kalnams ir fitboksui


Ilgi pasivaikščiojimai gamtoje, žygiai ir kelionės. - maždaug  taip atrodė sportininkės Indrės vaikystė. Tėvų skatinimas aktyviai leisti laisvalaikį padėjo pamatus sportui. Tik prie viso to prisidėjo didžiulė meilė kalnams. Mergina pasakoja, kaip užkopimas į kalno viršukalnę „atvedė“ į jos gyvenimą fitboksą.



UŽKOPUS Į VIRŠUKALNĘ APLANKĖ PRANAŠINGOS MINTYS

Grįžus iš kelionės, užkopus į Kazbegio viršukalnę supratau, kad nieko nebus, reikia papildomo sporto sustiprinti raumenims. Bet kokio sporto rinktis tikrai nenorėjau, o mintis išmokti pasiboksuoti jau seniai kirbėjo. Draugė parekomendavo rinktis Martyną ir fitboksą. Taip fitboksas ir atkeliavo į mano gyvenimą. Fitboksas man yra puiki dienos pradžia. Siaubingai nemėgstu anksti keltis, bet treniruotės duoda tokį nerealų užtaisą visai dienai...Ir tik išbandę gali tai suprasti, prieš metus nė nebūčiau patikėjusi, tuo ką dabar sakau. Fitbokso dėka atskeliu 5:40val. ir einu į treniruotę 6:40val.

ŠIAS TRENIRUOTES VERTA RINKTIS, NES...

Pirmiausia, treniruotes verta rinktis dėl motyvuojančių, visada palaikančių trenerių ir puikios komandos. Susirenka visi labai skirtingi, bet sportas vienija. Ir žinoma, dėl pačio savęs. Treniruotės niekada nebūna monotoniškos, keičiasi pratimai, mokomės technikos.

KAS LABIAUSIAI TAVE MOTYVUOJA SPORTE IR KAS „PAKIŠA KOJĄ?

Sveika konkurencija - juk nepasiduosi kai kiti aplinkui sunkiai dirba O koją „pakiša“. vienareikšmiškai – mityba. Čia ištvermės reikia labiau nei sporte.

LAIMINGO GYVENIMO RECEPTAS TAI...?

Nebijoti išbandyti naujų dalykų, rūpintis sveikata ir kūnu, pažinti ir keliauti.



31 peržiūra0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page