top of page
Ieškoti

Savaitgalio stovykla 2019

2019-ųjų metų fitbokso savaitgalio stovykla šiemet buvo kaip niekad azartiška ir įdomi. Į ją sugūžėjo beveik 20 fitbokso aistruolių. "Šiek tiek jaudinomės dėl oro, todėl turėjome būti pasiruošę programą ne tik lauke, bet ir patalpoje. Vis dėlto viskas pavyko labai sklandžiai, oras ir dalyvių nuotaika buvo puiki" - atviravo stovyklos organizatorius Martynas G.

PROGRAMA

Sportininkams teko įveikti įvairias sportines ir pramogines rungtis. sportinių užduočių ruožas pareikalavo daug energijos - atlikome šuoliukus ant platformos, burpius, pritūpimus su svarsčiais. Tiesa šią rungtį reikėjo atlikti ne tik taisyklingai, bet ir kuo greičiau. Energingiausi pasirodė ir nugalėtojais tapo :

1. Vaclav Romanovskij

2. Guoda Jakutavičiūtė

3. Stefano Di Mauro


Antroji užduotis reikalavo rankos taiklumo, tikslumo ir truputėlio sėkmės. Dalyviai varžėsi šaudydydami strėles. Taikliausiomis rankomis pasižymėjo:

1. Darius Jankauskas

2. Marijus Slečkus

3. Vytautas Povilaitis

Rungtyniu metu išdalinome nemažai prizų. Laimingiesiems atiteko asmeninės treniruotės, sveikatingumo analizės, kepurės, puodeliai ir kita atributika. Nemažai dėmesio sulaukė "Pinigėlių" rungtis. Stovyklos zonoje buvo išbarstyti auksiniai dangteliai - pinigėliai, kiekvienas jų suteikė nuolaidą narystei.

Vakarinę dalį vainikavo bendra fitbokso treniruotė gamtoje. Po jos sekė skanus maistas ir kombucha gėrimais su sveikatos linkėjimais “Būkčia”.



44 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page