top of page
Ieškoti

Sveikatingumo motyvacija - naujas studijos projektas

Atnaujinta: 2018-10-12

Šio sezono naujiena mūsų studijoje – laisvalaikio programos! “Siekiame, kad studijoje praleistas laikas būtų ne tik linksmas, bet ir prasmingas, todėl nuolat ieškome įvairių būdų kaip pagerinti paslaugų kokybę ir suteikti visam fitbokso projektui daugiau prasmės. Būtent taip gimė idėja studijos nariams pasiūlyti ne tik sporto užsiėmimus, bet ir papildomas programas.“ – pasakoja studijos vadovas Martynas.




Šiuo metu populiariausia studijos siūloma programa – Sveikatingumo motyvacija. Programos turinį sudaro dviejų mėnesių trukmės fizinio parengtumo ir sveikatos stebėsena. Kiekvienas narys dalyvaudamas programoje, atlieka fizinio parengtumo testus, analizuoja rezultatus, meta motyvacijos iššūkį sau ir prižiūrimas trenerių komados siekia užsibrėžtų tikslų.

„Sveikata yra brangiausias turtas, todėl prižiūrėkime ir saugokime ją. Gaila, bet dažnai nežinome nuo ko pradėti, mažai judame, vartojame netinkamą maistą, turime nemažai žalingų įpročių. Labai tikimės kad mūsų sukurtos laisvalaikio programos padės lankytojams skirti daugiau dėmesio ir laiko sau, bei savo sveikatai“ – atvirauja laisvalaikio programų administratorius Bogdanas.

Dalinamės įspūdžiais ir geriausiais (bent kolkas) studijos lankytojų Motyvaciniais projektais:



127 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page