top of page
Ieškoti

Fitbokso varžytuvės XIV

​Įpusėjus kovo mėnesiui, mūsų studijoje vyko ilgai lauktos, pavasarinės Fitbokso varžytuvės. Tai jau 14-as varžytuvių serijos renginys, kuris mūsų bendruomenei yra tapęs tikra tradicija. Varžytuvių metu, dalyviai rungėsi sportinio ruožo, draugų ir pramoginio turnyro disciplinose. Kaip ir kiekvieną kartą, atkaklios kovos sukėlė daug azarto ir geros nuotaikos.

PROGRAMA IR RUNGTYS


Šios varžytuvės maloniai nustebino visus studijos fanatikus, nes dalyvių rezultatai buvo iš tiesų puikūs! Vakaras, pradėtas sportinio ruožo rungtimi, labai neprailgo, nes visi dalyvavę su užduotimi susitvarkė labai greitai. Sportinio ruožo rungties esmė – taisyklingai ir kuo greičiau atlikti greitumo, jėgos ir ištvermės reikalaujančių fizinių pratimų ir smūgių bei spyrių į bokso maišus kompleksą. Šiose varžytuvėse dalyvavę sportininkai pagerino ne tik merginų, bet ir absoliučios kategorijos rezultatus. Vėliau dalyviai rungėsi draugų rungtyje, kurioje sudarę komandas tikrinosi savo vikrumą, ištvermę, pusiausvyrą ir kitas ypatybes. Čia teko ne tik smagiai pajudėti, bet ir laikyti flamingo pusiausvyrą, ieškoti laimingosios pirštinės ir t.t. Na, o varžytuvių desertas – „Pramoginis turnyras“. Pramoginio turnyro metu dalyviai varžėsi šuoliukų per virvutę ir kauliukų metimo kovose. Kovas laimėjo ir į sekantį etapą keliavo pirmieji 10 taškų surinkę dalyviai, todėl šį kartą šios rungties rezultatus nulėmė ne tik vikrumas ir taiklumas, bet ir paprasčiausia sėkmė ridenant kauliukus.


SPORTINIO RUOŽO REZULTATAI


Sportinio ruožo varžybose kovojo 6 studijos sportininkai. Pirmąją vietą absoliučioje kategorijoje išplėšti pavyko Patryk'ui Czerniawski. kuris taip pat pagerino varžytuvių rekordą. Merginų kategorijoje geriausiai pasirodė Guoda Jakutavičiūtė (Naujas merginų kategorijos rekordas.)



Geriausi rezultatai: 1. Patryk Czerniawski 2:39 min. (Naujas rekordas) 2. Vytautas Perliba 2:52 min. 3. Guoda Jakutavičiūtė 3:06 min. (Naujas merginų rekordas)


DRAUGŲ RUNGTIES REZULTATAI

Stipriausios studijos komandos: 1. Vaidotas Vyšniauskas ir Edgaras Steponėnas 2. Augustė Gumbelytė ir Ieva Martusevičiūtė 3. Jonas Ražanskas ir Mantas Mažutis

PRAMOGINIS TURNYRAS

Sekmė labiausiai šypsojosi: 1. Mantas Mažutis 2. Augustė Gumbelytė 3. Giedrė Šlimaitė ir Edgaras Pranskevičius



128 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page