top of page
Ieškoti

Septintasis studijos gimtadienis : Nauji čempionai ir linkėjimai.

Praėjusią savaitę praūžė septintasis studijos gimtadienis. Tai puiki proga ne tik atšvęsti ar išbandyti jėgas sportinėse rungtyse, bet ir peržvelgti pasiektus ir nepasiektus tikslus, išsikelti naujus uždavinius, veiklos kryptis. Esame labai laimingi ir dėkingi kiekvienam esančiam šiais metais su mumis. Jūsų palaikymas - mūsų varančioji jėga.

RUNGTYS IR NAUJI ČEMPIONAI


Gimtadienio vakarėlis prasidėjo nuo sportinio ruožo rungties. Kiekvienas dalyvis turėjo pademonstruoti savo fizinį parengtumą ir techniką, bei kuo greičiau įveikti specialų kliūčių ruožą (100 šuoliukų, 30 dvejetukų į bokso maišą, po 10 akcentuotų spyrių kiekviena koja ir 20 burpių peršokant gulintį maišą.) Geriausi rezultatai :


SPORTINIS RUOŽAS:

1vt. Oskaras R. 3:09

2vt. Kristupas G. 3:10

3vt. Rimantas M. 3:16

Taip pat šauniai pasirodė:

4vt. Jonas J. 3:27

5vt. Andrius J. 3:28

6vt. Eivilė A. 3:43

7vt. Jevgenij Z 3:54

8vt. Juozas Ž 4:02

9vt. Tatjana R. 4:11

Pajėgiausių sportininkų kovos buvo tęsiamos BOKSO MAIŠO MUŠIMO TURNYRE. Dvikovose pagal turnyrinę lentelę varžėsi ir laimėjo geriausią techniką ir įdomiausias kombinacijas pademonstravę sportininkai. Jų kovas vertino 5 teisėjais tapę savanoriai, kurie savo taškus skyrė savo favoritams. Vienos kovos baigėsi vieningai, o kitos - išsiskyrus teisėjų nuomonei. Tačiau visi nugalėtojai buvo tikrai verti medalių ir prizų.


TECHNIKOS TURNYRAS :

1vt. Žygimantas M.

2vt. Jonas J.

3vt. Eivilė A. ir Andrius J.

Didžiausios kovos užvirė FUNKCINIŲ ŽAIDYNIŲ metu. Svarbu paminėti kad čia laimi ne tik greičiausi ir stipriausi, daug lemia ir burtai nulemiantys vietą lentelėje ir komandų sudetis. Pirmuoju etapu dalyviai suskirstomi į komandas po 6 asmenis kur atliekami greitumo šuoliukų užduotis. Į kitą etapą patenka tik po 3 greičiausius dalyvius iš kiekvienos komandos. Na, o antroje užduotyje konkurenciją komandoje pakeičia bendras tikslas - padaryti kuo daugiau burpių per 3 minutes. Ši užduotis pareikalauja daug jėgų, juk stengtis bandoma ne tik dėl savęs, bet ir jaučiamas komandos spaudimas.. Tik 2 komandos patenka į finalą, kuriame kiekvienas dalyvis kovoja individualiai Lentos laikymo "Plank" rungtyje.

FUNKCINĖS ŽAIDYNĖS :

1vt. Tatjana R.

2vt. Juozas Ž

3vt. Jevgenij Z.

Galiausiai, vakarą užbaigėme pirštinių mėtymo turnyro rungtimi. Šiame pramoginiame turnyre nugalėjo vikriausi ir taikliausi.


PIRŠTINIŲ TURNYRAS :

1vt. Agnė S.

2vt. Linas M.

3vt. Erika M. ir Svetka K.


LINKĖJIMAI STUDIJAI


Aš, Martynas, kaip studijos kūrėjas noriu padėkoti kiekvienam atėjusiam ir dalyvavusiam gimtadienio šventėje. Džiaugiuosi ir dėkoju visiems už sveikinimus, gražias žinutes ir dovanas net jei ir nebuvote. Palaikymas duoda labai daug.. Jis motyvuoja, įkvepia darbui, stato sporto erdves, ieško naujovių ir inovacijų. Jaučiu ir matau, kad studija su kiekvienais metais stiprėja ir plečiasi - tai motyvuoja nenuleisti rankų ir judėti pirmyn.



59 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page