top of page
Ieškoti

Praėjusių metų pergalės ir nauji tikslai

Atnaujinta: 2021-12-29

Daugumai mūsų tik prieš didžiąsias metų šventes pavyksta stabtelėti ir, pabėgus nuo rutinos, išsikelti naujųjų metų rezoliucijas bei apžvelgti praėjusius metus, pasidžiaugiant savo pasiekimais. Studijos metai taip pat buvo dinamiški: prasidėję visiems esant karantine ir laikantis distancijos, o besibaigiantys su gausiu sportuojančių būriu, kuris studijos erdvę užpildo šypsenomis bei pozityvu! Taigi, kas pasikeitė studijoje per metus?


STUDIJOS REVIEW OF 2021


Sustiprėjo virtualių (online) treniruočių programa. Ši programa, neabejotinai, buvo karantino produktas, kurį įgyvendindami treneriai skatino sportuoti kartu su jais online tiek po darbų, tiek savaitgaliais; tiek grupėse, tiek individualiai; tiek pasiūlydami žaidimus ar įvairiausias loterijas.

Įgyvendintas projektas „Pagal Jurgį“. Pavasarį, atlaisvėjus karantino ribojimams, studiją sudrebino studijos nario Jurgio žaidimas, kurio metu dalyviai ne tik siekė tikslo numesti karantino metu susikaupusius kilogramus, bet ir kovojo dėl įsteigto 1000 eurų laimėjimo!

Įvyko 7 Sekmadienio ringo susirėmimai. Kovingai nusiteikusiems buvo pradėti organizuoti papildomi užsiėmimai, pritraukę apie 50 aktyviausių lankytojų. Be to, ringo kovas stebėti (tiek gyvai, tiek virtualiai) visuomet galėjo ir tie, kuriems į ringą žengti dar nedrąsu.

Buvo atnaujintas užsiėmimų grafikas. Grįžus prie reguliarių užsiėmimų, atsirado ir naujų treniruočių grupių. Viena jų - atsinaujinusi pietų grupė 11:20. Joje įgūdžius tobulina daugiausiai energijos sportuoti dienos metu turintys lankytojai.

Išplėtotos „Fitbokso Loto“ bei „Sveikatingumas 24/7“ iniciatyvos. Prisijungę prie šių iniciatyvų studijos nariai gali ne tik sekti savo fizinio aktyvumo bei mitybos įpročius, tačiau ir formuoti naujus sveikos gyvensenos principus. O už pasiekimus kiekvienas yra skatinamas studijos prizais.


NAUJI TIKSLAI


Žinoma, siekiant, kad lankytojų sportinė dvasia vežtų į priekį ir toliau, privalome iškelti ir studijos tikslus kitiems metams! Juk sako, kad garsiai pasakyti siekiai privalo išsipildyti!


Inventoriaus ir treniruočių atnaujinimas. Kaip ir kasmet, taip ir artėjančiais metais tikimės atnaujinti turimą inventorių ir treniruoklius. Šiais metais studiją papildėme dviračiais, treniruokliais, naujais bokso maišais, svarmenimis, o 2022 metais tikimės įsigyti dar daugiau įrangos, skirtos sportuojančių stiprinimui. Taip pat studijos grafiką ketiname papildyti daugiau rytinių treniruočių bei naujais sveikatingumo ir laisvalaikio projektais.

Aštresnis sportinis ritmas. Artėjančiais metais tikimės į dienos šviesą sugrąžinti tradicija tapusias (tik karantino prigesintas) Fitbokso varžytuves. Jų metu sportininkus kviesime susirungti sportinio ruožo, funkcinių žaidynių, pramoginio turnyro bei kitose aktyviose rungtyse, taip gerinant ne tik savo asmeninius, bet ir visos studijos rekordus! O geriausiai pasirengusius ir labiausiai motyvuotus studijos sportininkus, skatinsime rezultatus pademonstruoti siekiant laurų kikbokso varžybose.


Kūrybinės video dirbtuvės. O be to mūsų socialinių medijų fanams esame parengę naujų siurprizų socialiniuose tinkluose. Studijos ištikimiausieji, sekdami mus Instagram'e @fitboksas, turės galimybę pirmieji pamatyti treniruočių virtuvę ir įvairias technikos paslaptis iš arčiau.

Kadangi šis laikotarpis - vienas stebuklingiausių metuose, tikimės, kad studijos tikslai sėkmei bus užprogramuoti jau savaime. O jau praėjusių ir dar ateinančių švenčių proga Fitbokso kolektyvas visiems linki namų jaukumo, aktyvaus laisvalaikio su artimaisiais, daug šypsenų ir, žinoma, nepamiršti sportinio užsispyrimo bei kovinės kibirkšties! :)

Parengė Lina M.

120 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page