top of page
Ieškoti

Vasaros laikas studijoje neprabėgo veltui

Studijoje baigėsi vasaros sezonas, o kartu su juo laisvalaikio projektas – Sveikatingumo motyvacija. Šio iššūkio metu kiekvienas dalyvis turėjo galimybę susipažinti su savo kūnu ir užsimotyvuoti tapti sveikesniu. Prisijungti galėjo kiekvienas norintis ir ištroškęs motyvacijos sportui. Projekte dalyvavo 20 dalyvių, tačiau sėkmingai pasirodė ir finišavo surinkę virš 30 taškų - 11 dalyvių.

KAIP VISKAS VEIKIA?


Pirmiausia dalyviui atliekama nemokama kūno sudėties analizė, kurios metu naudojantis profesionaliu analizatoriumi gauname kūno kompozicijos vertinimus - riebalų, raumenų kiekius ir kitus rodiklius. Vėliau, kartu su treneriu atliekame aprobuotus fizinio parengtumo testus ir sužinome jėgos, lankstumo, greitumo ir kitų fizinio parengtumo parametrų būklę. Atlikus analizę, visus rezultatus ir vertinimus sportininkas gauna el. paštu.


Vėliau dalyvis atlieka mėnesio trukmės fizinio parengtumo ir sveikatingumo stebėseną. Čia reikia apibūdinti savo mitybos įpročius, pildyti fizinio parengtumo kalendorių. Paprastai didžiąją dalį dėmesio skiriame treniruotėms, tačiau labai svarbu nepamiršti bendro fizinio aktyvumo, mitybos, poilsio rėžimo, nes būtent tai ir yra esminiai sveikos gyvensenos komponentai. Būtent todėl šiame projekte stengiamės daugiau dėmesio skirti gyvensenai, todėl veiksmas vyko ne tik salėje, bet ir namuose. Galiausiai kiekvieno dalyvio pagrindinė misija - sugalvoti ir iššikelti sau sveikatingumo iššūkį, kurio pagalba keistite savo kasdienybę ir judėsite link dar sveikesnio ir aktyvesnio gyvenimo.


ĮDOMIAUSI IŠŠŪKIAI


Aktyviausi projekto dalyviai rinkosi įvarius iššūkius. Dovilė papildė savo treniruočių rutiną rytinėmis treniruotėmis. Goda keliavo dviračiu. Jurgė, Lina, Monika ir Karolina keitė mitybos įpročius. Merginos atsisakė saldumynų, gėrė daugiau gryno vandens. Futbolu užsiimantis Darius taip pat mažino cukraus vartojimą. Tuo tarpu ledo ritulio treneris Šarūnas ir viešbučio vadovas Edgaras rinkosi sparingų iššūkius. Vyrai lavino savo kovinius gebėjimus papildomai lankydamiesi asmeninėse treniruotėse. Visi projekto nugalėtojai:


Dovilė Č. - 36 taškai

Šarūnas K. - 30 taškų.

Jurgė B. - 36 taškai

Monika V. - 36 taškai

Lina M. - 36 taškai

Edgaras J. - 30 taškų

Karolina G. - 36 taškai

Darius S - 30 taškų

Goda G. - 36 taškai

Barbara M. - 36 taškai

Monika I. - 30 taškų



192 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page